Beoordelingen van Golden Dynasty Doetinchem

Recente recensies van Golden Dynasty Doetinchem

5 sterren na 157 reviews

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Toch wel รฉรฉn van de beste Chinezen uit de buurt. Smaakt goed, eten is goed warm en geen lang wachttijden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, en geen lange wachttijd

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer een prima afhaalmaaltijd, zoals altijd

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Opnieuw lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk Heerlijk gegeten! Wij zijn zeer tevreden!๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€๏ธ๐Ÿ’๐Ÿผโ€โ™‚๏ธ

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Maandmenu blijft verrassen(d) lekker.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het is en blijft toch de beste, als ik 10 sterren kon geven dan had ik dat ook gedaan!

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Goede kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere Loempia Golden Dynastie . Heerlijk gekruid rundvlees erop รจcht SUPER lekker. Vriendelijk, vers, en Corona-proof Ik kom graag weer eens terug.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het smaakte allemaal perfect, zoals past bij Golden Dynasty. De vis lekker mals, de groenten mooi beetgaar.ik zou er niks aan veranderen. Misschien oppassen met zout.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Supergoed geregeld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Smaakte heerlijk, makkelijk en snel online besteld was op tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende kwaliteit en zeer verzorgd !

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het fijne hier is ,dat alles aanpasbaar is en ook nog eens vlot opgehaald kan worden (Wel eerst even bellen He"". )

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en ruim voldoende

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was niet echt warm, niet gewend zo bij bij jullie.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Jullie sushi is zo lekker ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ en de rest van het eten ook! Haal met veel plezier eten bij jullie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Dat werkt supergoed: duidelijke webshop/online restaurant die snel en overzichtelijk in elkaar zit. Bestellen en aangeven hoe laat je wilt komen is gemakkelijk en snel geregeld. Klein minpuntje is het feit dat IDEAL betaling niet gratis is . Wel leuk dat er een mogelijkheid is een fooi te geven. En het eten is zelfs na een autozitje van 10 minuten naar huis nog heerlijk warm. En heel erg lekker. Een dikke aanrader!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

In het verleden ook goed kunnen bestellen en de kwaliteit is altijd weer TOPPY.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lkrrrrrrrr Top

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Kwalitatief goed eten. En ruim voldoende

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker, goed warm. Bij bestelling via website werkt de scroll knop door ,zodat de sortering van bijv de bank keuze of de besteltijd anders wordt dan je wilt.

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer lekker en goed

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Maandmenu van goede kwaliteit en ruim voldoende

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer. Goed en heerlijk

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze keer was het eten veel en veel te pittig ben a vers gewend van u

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima op orde ook in deze tijd een Topper.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was op tijd klaar. Jammer dat het beloofde blikje cola NIET in het tasje zat. Ook de spaarpunten niet toegevoegd. Foutje?

Reactie van Golden Dynasty:Bedankt voor je bericht. Het was druk op zaterdag en ik vergat cola en punten.De volgende keer krijgen dubbel punten en cola van mijn. Nogmaals bedankt voor uw besteling.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld, Voor herhaling vatbaar,!

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker bij Golden dynasty... vandaag was het pittiger dan normaal.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was snel klaar en alles was lekker alleen de gebakken ananas smaakte muf en ongaar. Maar verder top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Gewoon uitstekend, zoals altijd.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker, zoals altijd!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke smaak , veelzijdig menu. Op tijd klaar, beleefd geholpen en keurige prijs

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten,we hadden besteld voor 19.00 uur maar bleken toch al eerder in Doetinchem te zijn dus onderweg gebeld of het iets eerder kon ,dat was geen probleem en toen we het kwamen ophalen stond het al netjes klaar,top!

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Een goede website. Volgende doen wij het weer zo.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed verzorgt en heel smakelijk.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Perfect op tijd. Heerlijk gegeten. Van alles ruim voldoende. Keurig verpakt.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed eten is een aanrader

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk. En op de afgesproken tijd klaar. Goede service.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Groenten in kip met zwarte bonen iets te gaar. Niet slecht maar net iets te gaar. Verder het eten naar wens.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke maaltijd, die op tijd meegenomen kon worden

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Chinees Indische rijsttafel was perfect. Een aanduiding op de verschillende gerechten zou prettig zijn zodat je makkelijker weet wat er allemaal in de bakjes zit. Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Precies op tijd klaar en erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed eten! Echt een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben eten afgehaald en thuis opgegeten. Het was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, en meer dan voldoende.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Maandmenu besteld, er zou gratis frisdrank bij zitten, zat er niet bij.. Eten was prima

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Dit was de eerste keer dat ik online Chinees hebt besteld, en ik moet zeggen dat het prima ging Mooie overzichtelijke site en bij ophalen snel klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het is eenvoudig om te bestellen, Net zo overzichtelijk als de pdf-menukaart je keuze maken, afhaal moment kiezen en betalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Hebben altijd het eten op tijd klaar en vriendelijk personeel!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, goed warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Via mail besteld en opgehaald, stond netjes klaar op afgesproken tijd. Lekker gegeten!

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles was lekker en op tijd klaar zoals afgesproken ๐Ÿ‘

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Je kunt daar goed eten en ook goed eten ophalen wij ga daar altijd heen top zaak

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was weer prima

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooie rijsttafels, veel verschillende gerechten. Goed op smaak. Eten was warm en netjes verpakt. Hoeveelheid is enorm. 4 p besteld, 7 p kunnen 2 dagen eten :-) Enige minpuntje was dat er magnetron opwarmen sporen te zien waren in bijvoorbeeld gadogado.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Ze hadden het op en top geregeld. Alles was zo als gewoonlijk super lekker.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker makkelijk via de site bestellen en betalen . En altijd staat het heerlijke eten voor je klaar! Helemaal top.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, een tijdje vonden we de kwaliteit wat minder, maar de laatste paar bestellingen waren weer ouderwets goed, misschien zelfs wel beter dan ooit!! Ga vooral zo door!!

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer top zoals altijd

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat op de site voor de kerstbestelling je niet duidelijk kunt aangeven of je voor 1ste of 2de kerstdag kunt bestellen wel de tijd maar niet de dag

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Online bestellen gaat uitstekend goed. Bestelling was op het afgesproken tijdstip klaar. Geen wachttijden meer.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Netjes op tijd en erg lekker.

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super. Stond klaar op afgesproken tijd, eten was goed.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

prima geregeld lekker makkelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, helaas miste we een tomatensoep en het beloofde blikje Fanta ๐Ÿ˜ณ maar verder tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was allemaal goed geregeld. Het eten was weer heerlijk. We gaan vaker via internet bestellen

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, stipt op tijd klaar en prima service!

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Normaal zijn we altijd erg tevreden over onze bestellingen bij Golden Dynastie. Dit keer was ons eten echter koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was prima geregeld. Volgende keer weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden soep en die was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

prima,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke maandmenu voor een eerlijke prijs.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

moet je bij deze bestelling ook buiten in de rij wachten??

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten, er stond een rij buiten, maar die werd snel 'weggewerkt'. Wellicht wat betere informatie nodig voor mensen die aankomen lopen en denken dat ze mogen voorkruipen...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten smaakte goed. Door de drukte denken we zijn ze het drankje vergeten (cola)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was perfect Alleen een tip voor als je een online betaalde bestelling op een afgesproken tijd komt halen zou het goed zijn als je de wachtrij die bij de ingang staat kan passeren(aparte route of loket) zodat je op de aangegeven tijd je bestelling kan ophalen zonder in de rij te hoeven staan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten is altijd prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk menu en ruim voldoende

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Online bestelling ging perfect. De maaltijden overvloedig, heerlijk, en op de afgesproken tijd gereed.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

was heerlijk!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De beste in de regio. En dat al jaren lang.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk, was het weer heerlijk. De bestelling is ruim voldoende, om van te eten. Prijs en kwaliteit , zijn goed op elkaar afgestemd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede en snelle bestelling en het eten was goed warm en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, fantastisch dat alles in de auto werd gezet. Kortom super.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Top geregeld heerlijk gegeten en je bestelling snel klaar toppie!

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestellen via de app gaat snel en goed. Eten was goed en nog goed warm bij thuiskomst. Zoals altijd! Echt een aanrader.

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima, op tijd klaar en heerlijke maaltijd!

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Maand menu. Super goed, zoals altijd. Basis producten zijn goed, bereiding prima.ongekend goede prijs-kwaliteitverhouding. Wel heel veel Indonesisch, zoals bij ieder Chinees restaurant in Nederland. De traditionele gerechten op de kaart zijn zo mogelijk nog beter. Probeer ze eens

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik vond het slecht dat ik extra moest betalen wegens betaling met credit card

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden een maandmenu, daar zat kip in zwarte bonensaus bij. Deze was echt super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed, snel en heeel smakelijk

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Top eten en supersnel klaar! Fijn om zo online te kunnen bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben van de maaltijd genoten. Ook de hoeveelheid was zeer naar tevredenheid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg druk met afhalen. Verstandiger zou zijn een persoon de telefoon aan te late nemen. Nu erg rommelig in het contact met de persoon achter de balie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten. Snel klaar en maakt prima

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten en service. Exact op tijd..

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Normaliter vinden we het eten hier heerlijk. Maar ditmaal was het de babi pangang spek heel droog en veel te zout en de sate smaakloos. We komen zeker nog eens terug maar dit was beneden de maat die we van jullie kennen!

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Alleen jammer dat de bami bij het bestelde vegetarische gerecht vlees bevatte.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede duidelijke site en afhalen op afgesproken tijd. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd super eten!

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig op tijd stond de bestelling klaar. Gerechten zijn bereid met verse producten en het eten is zeer smaakvol.

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het maandmenu besteld. Lekker en een goede prijs kwaliteit verhouding.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was zo als gewoonlijk heerlijk en ruim voldoende. Dit restaurant is echt een aanrader.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk en eigenlijk veel te veel maar dan eten we er vandaag gewoon nog een keer van ๐Ÿ˜‰

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat ze bij de gadogado kroepoek onder de saus doen. Wordt vieze kleffe boel. Liever iets meer kroepoek ernaast.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk online bestellen, op tijd klaar en prima kwaliteit ! Ook personeel is vriendelijk bij het ophalen.

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is altijd lekker. Altijd goede ervaringen gehad. Ook fijn dat je nu online kunt bestellen en betalen

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

het eten was gewoon weer super goed net zo als de vorige keer we komen gewoon weer als we zin hebben in chinees

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

online maand menu besteld was klaar toen we aan kwamen er stond een hele rij maar we werden gelijk geholpen super dit doen we vaker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

het eten was op de gewenste tijd klaar. En zoals ik gedacht had erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was prima en heerlijk gegeten ๐Ÿค—

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima maaltijd, alles was heerlijk. Wel erg veel, maar beter te veel dan te weinig. Stond klaar toen ik het op kwam halen, helemaal goed!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Na lange tijd weer eens afgehaald, eten kwalitatief sterk afgenomen. Bovendien ontbrak de gratis frisdrank bij online bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Dit restaurant is echt 5 sterren waard

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Snelle afhandeling....heerlijke rijsttafel....hele goede kwaliteit....kreeg een blikje fris gratis...kortom Top!!!

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De bami was koud en uit de gebakken banaan droop het vet er uit. Jammer dat ze hard achteruit gaan. Was eerder een goed restaurant. Heb besloten om voorlopig niet meer hier te best en op zoek te gaan naar een ander Chinees restaurant

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en natuurlijk veel te veel. Besteld online en binnen 10 min klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk in gebruik. Jammer dat de handelingskosten (โ‚ฌ 0,25) vaag zijn. Op de site wordt er niet over gesproken, wel in rekening gebracht en op de afleverbon ook niet terug te vinden. Wel leuk dat er een blikje fris bij geleverd werd. Het eten was weer prima van kwaliteit. Ga zo door!

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

het afhaal menu was netjes op tijd gereed en voor mij een goede ervaring.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd was het eten weer heerlijk! Ons favoriete Chinese restaurant. Het online bestellen is top, dat mag van mij wel zo blijven! Er ontbrak alleen de optie om een grote portie rijst bij te bestellen (waar deze optie er wel was voor nasi, bami e.d.).

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed geregeld

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed en snel

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk. Goed verpakt zodat het na een kwartier ook nog lekker warm op tafel stond.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling opgehaald. Weer thuis werd er gebeld door Golden Dynasty, ze waren de sushi vergeten. Kon ik eindelijk eten was het bijna koud. Erg jammer, het eten smaakt goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede smaak en nog warm toen we thuis kwamen. Van 2 personen maandmenu kan je met 3/4 mensen van eten.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was zeer eenvoudig om een bestelling te plaatsen. Gezien het feit dat het nogal druk was, kreeg ik de bestelling 5 minuten na de afgesproken tijd. Dat viel dus erg mee. Daarentegen werd mij wel wat te drinken aangeboden. Het personeel is en blijft uiterst vriendelijk.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goede kwaliteit van het eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Als eerste online klant waren wij zeer tevreden.